29.99 zł
Cena może ulec zmianie.
Sprawdź aktualną cenę na oficjalnej stronie kursu.
6 godzin
Angielski
Wszystkie poziomy
20 maja 2025
Oceń kurs
1 ocena
Zapisz lub polub kurs
2
2
5 / 5
Opis
Mistrz świata w cukiernictwie Tan Loon tworzy ten temat dzięki 6 światowej klasy francuskim ciastom i ciastom Mordern
Każde ciasto ma składniki bazy, chrupnięcia, nadzienia, śmietany, glazury i sprayu. Dowiesz się, jak budować te ciasta, a także jak je wykończyć dodatkami
Ciasto z bali jagodowej- Wilgotna gąbka jagodowa, zawierająca pyszny mus z twarogiem o smaku jagodowym wraz z galaretką truskawkową i biszkoptem z palcem nasączonym syropem truskawkowym
Egzotyczny dziennik serów- Nowoczesne francuskie ciasto zbudowane z sobolowej podstawy zwieńczonej egzotycznym kompotem owocowym wykonanym z ananasa i mango, upieczone z podobną gąbką sernikową. Ciasto jest zwieńczone ganache z kremową mleczną czekoladą
Rura z orzechów laskowych- Petit gateau lub entremet wykonany z lekkiego musu z orzechów laskowych z centrum ganache kawy i dacquoise z orzechów laskowych. Składa się również z chrupiącej bazy o smaku praliny orzechowej.
Lychee Strawberry Sphere - Pyszny deser składający się z konfitury malinowej i gąbki pistacjowej otoczonej musem z kremu liczi na bazie kruszonki pistacjowej.
Morcedu des Noix -Niebiańska kombinacja czekolady i pomarańczy jest odtwarzana na tym deserze. Składa się z dekadenckiej podstawy brownie, wraz z wilgotną gąbką migdałów czekoladowych, jasnopomarańczową śmietaną i ganache z pomarańczowej czekolady wypełnionym orzechami czekoladowymi, otoczonymi dekadenckim musem czekoladowym.
Trufullo - Połączenie przyprawionej galaretki jagodowej wraz z ganache o smaku mięty i karamalizowanymi orzechami nerkowca, otoczone gęstym musem czekoladowym. Podstawa deseru składa się z wilgotnej gąbki czekoladowo-migdałowej.
Dla kogo jest ten kurs:
- Ten program jest odpowiedni dla entuzjastów, studentów, nauczycieli i specjalistów
Moderator
Informatyk / Student
Więcej podobnych
Przygotuj najsłodsze ciasteczka i lody na patyku
Pieczywo i Wypieki
Poziom: Wszystkie poziomy
5 (1 ocena)
Udemy
2
Zostań wielkim piekarzem, Ekstrawagancja serników
Pieczywo i Wypieki
Poziom: Wszystkie poziomy
5 (1 ocena)
Udemy
2
2 stylistyczne ciasta ślubne, Mistrz Świata w Cukiernictwie
Pieczywo i Wypieki
Poziom: Wszystkie poziomy
4.67 (2 oceny)
Udemy
2
10 wspaniałych technik dekorowania ciasta na wszystkich poziomach
Pieczywo i Wypieki
Poziom: Wszystkie poziomy
4.67 (2 oceny)
Udemy
2
Pieczenie chleba na zakwasie
Pieczywo i Wypieki
Poziom: Wszystkie poziomy
4.5 (2 oceny)
Udemy
2
Kurs ostatecznego malarstwa cyfrowego - od początku do zaawansowanego
Malarstwo
Poziom: Wszystkie poziomy
0 (Brak ocen)
Udemy
0
Widzisz błąd, nieaktualne informacje lub nadużycie? Zgłoś to nam.