logo
Zaloguj się
logo
  • Strona główna
  • Kursy
  • Blog
  • O nas
  • Współpraca
  • Kontakt
Zostań współtwórcą
Zaloguj się

logo

Academigo to platforma edukacyjna, która pomaga w łatwym dostępie do najlepszych kursów online.

ikona Facebookikona twitterikona Youtube

Menu

  • Strona główna
  • Kursy
  • Blog
  • O nas
  • Kontakt
  • Zostań współtwórcą

Kontakt

  • kontakt@academigo.pl

  • Kraków

Polityka prywatności

Wszystkie prawa zastrzeżone | academigo 2025

Regulamin seriwsu
Styl życia i InneGotowaniePieczywo i Wypieki
course image

Zaawansowane nowoczesne franuskie wypieki autorstwa World Pastry Champion

Kurs obejmie podstawowe rozumienie nowoczesnych francuskich wypieków za pomocą nowych technik i pomysłów.

5

Udemy

3

Odkryj kursOdkryj kurs
obraz kursu

29.99 zł

Cena może ulec zmianie.
Sprawdź aktualną cenę na oficjalnej stronie kursu.

6 godzin

Angielski

Wszystkie poziomy

20 maja 2025

Odkryj kurs

Oceń kurs

1 ocena

Zapisz lub polub kurs

2

2

5 / 5

Opis


Mistrz świata w cukiernictwie Tan Loon tworzy ten temat dzięki 6 światowej klasy francuskim ciastom i ciastom Mordern

Każde ciasto ma składniki bazy, chrupnięcia, nadzienia, śmietany, glazury i sprayu. Dowiesz się, jak budować te ciasta, a także jak je wykończyć dodatkami

Ciasto z bali jagodowej- Wilgotna gąbka jagodowa, zawierająca pyszny mus z twarogiem o smaku jagodowym wraz z galaretką truskawkową i biszkoptem z palcem nasączonym syropem truskawkowym

Egzotyczny dziennik serów- Nowoczesne francuskie ciasto zbudowane z sobolowej podstawy zwieńczonej egzotycznym kompotem owocowym wykonanym z ananasa i mango, upieczone z podobną gąbką sernikową. Ciasto jest zwieńczone ganache z kremową mleczną czekoladą

Rura z orzechów laskowych- Petit gateau lub entremet wykonany z lekkiego musu z orzechów laskowych z centrum ganache kawy i dacquoise z orzechów laskowych. Składa się również z chrupiącej bazy o smaku praliny orzechowej.

Lychee Strawberry Sphere - Pyszny deser składający się z konfitury malinowej i gąbki pistacjowej otoczonej musem z kremu liczi na bazie kruszonki pistacjowej.

Morcedu des Noix -Niebiańska kombinacja czekolady i pomarańczy jest odtwarzana na tym deserze. Składa się z dekadenckiej podstawy brownie, wraz z wilgotną gąbką migdałów czekoladowych, jasnopomarańczową śmietaną i ganache z pomarańczowej czekolady wypełnionym orzechami czekoladowymi, otoczonymi dekadenckim musem czekoladowym.

Trufullo - Połączenie przyprawionej galaretki jagodowej wraz z ganache o smaku mięty i karamalizowanymi orzechami nerkowca, otoczone gęstym musem czekoladowym. Podstawa deseru składa się z wilgotnej gąbki czekoladowo-migdałowej.



Dla kogo jest ten kurs:

  1. Ten program jest odpowiedni dla entuzjastów, studentów, nauczycieli i specjalistów

Moderator

Aga

Informatyk / Student

zdjęcie użytkownika

2530 punktów

40 dodanych kursów

30 recenzji

29 polubień

Więcej podobnych

29.99 zł
course image

Przygotuj najsłodsze ciasteczka i lody na patyku

Pieczywo i Wypieki

Poziom: Wszystkie poziomy

5 (1 ocena)

Udemy

2

29.99 zł
course image

Zostań wielkim piekarzem, Ekstrawagancja serników

Pieczywo i Wypieki

Poziom: Wszystkie poziomy

5 (1 ocena)

Udemy

2

29.99 zł
course image

2 stylistyczne ciasta ślubne, Mistrz Świata w Cukiernictwie

Pieczywo i Wypieki

Poziom: Wszystkie poziomy

4.67 (2 oceny)

Udemy

2

29.99 zł
course image

10 wspaniałych technik dekorowania ciasta na wszystkich poziomach

Pieczywo i Wypieki

Poziom: Wszystkie poziomy

4.67 (2 oceny)

Udemy

2

29.99 zł
course image

Pieczenie chleba na zakwasie

Pieczywo i Wypieki

Poziom: Wszystkie poziomy

4.5 (2 oceny)

Udemy

2

229.98 zł
course image

Kurs ostatecznego malarstwa cyfrowego - od początku do zaawansowanego

Malarstwo

Poziom: Wszystkie poziomy

0 (Brak ocen)

Udemy

0

Widzisz błąd, nieaktualne informacje lub nadużycie? Zgłoś to nam.